Aanmelden

Help uw buren
kiezen en verdien
een bonus

Help uw buren
kiezen en verdien
een bonus

De burenbonus voor deelnemers

Doet u mee met het zonnepanelenproject? Fantastisch! We hebben altijd een minimum aantal deelnemers nodig om het project uit te voeren. Daarom is het belangrijk dat we zoveel mogelijk aanmeldingen ontvangen. U kunt ons hierbij helpen.

Brengt u uw enthousiasme over aan uw buren? Dan kunt u een burenbonus ontvangen. Geef uw buren uw unieke referentiecode. Als zij deze code gebruiken bij het tekenen van de gebruikersovereenkomst, dan krijgen jullie beiden de burenbonus. Win-win dus!

 

Zoveel kunt u met de burenbonus verdienen als deelnemer

Hoe meer buren u aandraagt, hoe hoger uw burenbonus wordt. Dit kunt u aan burenbonus verdienen:

  • U draagt één buur aan: €50,-
  • U draagt twee buren aan: €75,- extra
  • U draagt drie, of meer buren aan: €100,- extra per persoon*

Als u dus drie of meer buren aandraagt, en zij nemen ook deel aan het project, dan ontvangt u dus €225,- euro ( €50 + €75 + €100 = €225,-).

 

De actievoorwaarden:

  • Wij keren de bonus alleen uit wanneer het project uitgevoerd wordt en uw woning wordt aangesloten op zonnepanelen.
  • Wij storten uw bonus op uw rekening nadat de installatie van de zonnepanelen op uw gebouw is afgerond en wij het huurbedrag drie maanden succesvol hebben kunnen afschrijven. Dit geldt voor u en de buur van wie u de referentiecode gebruikt. U ontvangt een e-mail als wij uw bonus overmaken.
  • De bonus wordt alleen uitbetaald als de referentiecode wordt ingevuld bij ondertekenen van het contract met Iederzon. De referentiecode moet naast de handtekening op de overeenkomst gezet worden. De code kan niet achteraf worden toegevoegd.
  • Er is beperkt plek op uw dak, dus we kunnen niet garanderen dat wij iedereen kunnen aansluiten. Mocht het ineens storm lopen, dan moeten wij kijken naar de datum van inschrijving. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Mochten wij u toch niet kunnen meenemen in de installatie, dan brengen we u hier uiteraard van op de hoogte.
  • Deze aanbieding geldt tot de laatste dag van de inschrijving. Deze datum heeft u eerder ontvangen per post. Op de uiterste inschrijfdatum moeten wij het contract met de referentiecode van u binnen hebben, anders kunnen wij de bonus niet uitkeren. Wij sturen u een bevestiging wanneer wij uw contract hebben ontvangen.