Aanmelden

Vraag advies bij
uw buren en
verdien een bonus

Vraag advies bij
uw buren en
verdien een bonus

De burenbonus voor mensen die deel willen nemen

Twijfelt u nog om deel te nemen aan het zonnepanelenproject? Ga dan eens in gesprek met een van uw buren die deelnemen. Zij kunnen u vast vertellen waarom zij zonnepanelen willen huren.

Deelnemende buren kunnen u voorzien van een unieke referentiecode. U krijgt €50,- wanneer u deelneemt aan het project en een referentiecode gebruikt. En uw buur krijgt ook een burenbonus wanneer u deelneemt. Een win-win situatie dus! De referentiecode vermeldt u bij het ondertekenen van de gebruikersovereenkomst.

 

Nog meer burenbonus verdienen als u deelneemt

Als deelnemer kun je ook weer een burenbonus verdienen. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een unieke referentiecode. Deze referentiecode kunt u delen met uw buren die willen deelnemen aan het zonnepanelenproject. Zo kunt u nog meer burenbonus verdienen. Hoe u dit doet leest u op de burenbonus pagina voor deelnemers.

 

De actievoorwaarden:

  • Wij keren de bonus alleen uit wanneer het project uitgevoerd wordt en uw woning wordt aangesloten op zonnepanelen.
  • Wij storten uw bonus op uw rekening nadat de installatie van de zonnepanelen op uw gebouw is afgerond en wij het huurbedrag drie maanden succesvol hebben kunnen afschrijven.  U ontvangt een e-mail als wij uw bonus overmaken.
  • De bonus wordt alleen uitbetaald als u de referentiecode invult bij ondertekenen van het contract met Iederzon. De referentiecode moet naast de handtekening op de overeenkomst gezet worden. De code kan niet achteraf worden toegevoegd.
  • Er is beperkt plek op uw dak, dus we kunnen niet garanderen dat wij iedereen kunnen aansluiten. Mocht het ineens storm lopen, dan moeten wij kijken naar de datum van inschrijving. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Mochten wij u toch niet kunnen meenemen in de installatie, dan brengen we u hier uiteraard van op de hoogte.
  • Deze aanbieding geldt tot de laatste dag van de inschrijving. Deze datum heeft u eerder ontvangen per post. Op de uiterste inschrijfdatum moeten wij het contract met de referentiecode van u binnen hebben, anders kunnen wij de bonus niet uitkeren. Wij sturen u een bevestiging wanneer wij uw contract hebben ontvangen.