Aanmelden

Vraag advies bij
uw buren en ontvang
samen een bonus

Vraag advies bij
uw buren en ontvang
samen een bonus

Extra voordeel van zonnepanelen als u deelneemt

Twijfelt u nog om deel te nemen aan het zonnepanelenproject? Ga dan eens in gesprek met uw buren die al zonnepanelen hebben. Zij kunnen u vast vertellen hoe het is om zonnepanelen te huren en welke voordelen dat met zich meebrengt.

Buren die al zonnepanelen op hun dak hebben, kunnen hun unieke referentiecode met u delen. U krijgt €50,- wanneer u zonnepanelen gaat huren en een referentiecode gebruikt. Als u een burenbonuscode gebruikt, krijgt uw buur ook een leuke bonus. Een win-win situatie dus! De referentiecode vermeldt u bij het ondertekenen van de gebruikersovereenkomst.

 

Nog meer burenbonus verdienen als u deelneemt

Als u zonnepanelen bij ons gaat huren, krijgt u zelf ook een unieke referentiecode. Deze ontvangt u van ons per mail als de zonnepanelen geplaatst zijn. Deze code kunt u weer delen met buren die ook zonnepanelen bij ons willen gaan huren. Hoe u dit doet leest u op de burenbonus pagina voor deelnemers.

 

De actievoorwaarden:

  • Wij keren de bonus alleen uit wanneer uw woning wordt aangesloten op zonnepanelen.
  • Wij storten uw bonus op uw rekening nadat de installatie van de zonnepanelen op uw dak is afgerond en wij het huurbedrag drie maanden achtereen succesvol hebben kunnen afschrijven.  U ontvangt een e-mail als wij uw bonus overmaken.
  • De bonus wordt alleen uitbetaald als u de referentiecode invult bij ondertekening van de overeenkomst met Iederzon. De code kan niet achteraf worden toegevoegd.