Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Meld u vandaag nog aan!

  • Huurt u een eengezinswoning? Dan gaan wij graag voor u aan de slag met een vrijblijvend Persoonlijk Advies. Hierin leest u of uw woning geschikt is voor zonnepanelen, hoeveel panelen u kunt huren en wat u per maand kunt besparen. Met het aanvragen van deze offerte zit u nog nergens aan vast. U kunt er zelf voor kiezen of u de offerte accepteert of niet. Wij nemen sowieso ook altijd telefonisch contact met u op.

    Huurt u een appartement en heeft u interesse in het huren van zonnepanelen? Ook dan kunt u onderstaand formulier gebruiken. Wij zullen contact met u opnemen over de mogelijkheden.

    Weet u al hoeveel zonnepanelen u wilt huren? Dan is er ook de mogelijkheid om direct de overeenkomst te tekenen. Dit doet u op de onderstaande pagina (let op: alleen voor huurders van een appartement!):

    iederzon.nl/ikdoemee

  • Om u goed te adviseren is het essentieel dat wij weten wat uw jaarlijkse stroomverbruik is. Het gebruik (in kWh) vindt u op uw jaarafrekening van uw energieleverancier. Kunt u dit niet vinden? Laat het ons dan weten. We kijken graag met u mee!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.