Aanmelden

Zo werkt het!

Zo werkt het!

Zonnepanelen voor huurders van eengezinswoningen

Heeft u een aanbod ontvangen van Iederzon? Dan is uw woning geselecteerd voor zonnepanelen. Dat betekent dat uw dak geschikt is om uw eigen milieuvriendelijke, goedkope stroom op te wekken. Heeft u geen post van ons ontvangen? Dan moeten we dit dakonderzoek nog uitvoeren. Voor beide situaties geldt dat u eerst een (gratis) Persoonlijk Advies kunt aanvragen via de oranje button rechtsboven in deze pagina.

 

Hieronder leest u hoe het werkt en wat de voordelen zijn van het huren van zonnepanelen.

Zo werkt uw zonnesysteem:

  1. De zonnepanelen zetten het licht van de zon om in elektriciteit.
  2. Bent u thuis op het moment dat de zon schijnt? Dan gebruikt u automatisch zonnestroom.
  3. Gebruikt u overdag even geen stroom? Dan vloeit deze via uw meter naar het elektriciteitsnet. Wanneer u thuis komt krijgt u deze stroom alsnog van uw energieleverancier.

Het voordeel van huren: geen gedoe

Iederzon koopt de zonnepanelen en installeert ze op uw woning. Ook het onderhoud van het systeem is onze verantwoordelijkheid. U heeft hier dus geen omkijken naar. Als uw zonnepanelen het niet doen, dan zien wij dit direct en regelen we dat ze gemaakt worden. Wel zo makkelijk.

U beslist zelf

U kunt zelf beslissen of u gebruik wilt maken van ons aanbod om zonnepanelen te huren. Bij twijfel adviseren we u met ons te bellen. Wij rekenen graag voor u uit of het zin heeft om mee te doen. Wilt u niet meedoen? Dan hoeft u niets te doen.

Een Persoonlijk Advies

Wij maken voor iedere geïnteresseerde een Persoonlijk Advies. Dit is helemaal vrijblijvend. In dit advies tekenen we het aantal zonnapenelen in dat op uw dak past, we berekenen de kosten én de besparing die u kunt realiseren.

Garantie: de laagste prijs

De stroom van de zonnepanelen is én blijft altijd goedkoper dan de gemiddelde prijs voor groene stroom van de drie grootste energieleveranciers. Deze prijs stellen we twee keer per jaar vast. Deze garantie krijgt u zwart op wit. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt.

Kosten

Het huurbedrag dat u maandelijks betaalt is afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat u neemt. Het maandbedrag wordt via een automatische incasso van uw rekening afgeschreven. De besparing gebeurt automatisch via een verlaging op uw energierekening.

Wij doen niets, zonder uw akkoord

Nadat u zich heeft aangemeld plannen wij een kennismakingsbezoek met u in. Wij komen dan bij u langs en doen een opname op locatie. Ook bespreken we de plek van de omvormer en het kabeltraject met u. Pas wanneer u akkoord geeft gaan wij over tot installatie.

Garantie: altijd opbrengst

U krijgt altijd de stroom die wij u beloven. U heeft dus een opbrengstgarantie. Ook deze staat zwart op wit in de overeenkomst die u met ons tekent. Levert het systeem niet de stroom die wij beloven? Dan compenseren wij het verschil en verlagen wij het huurbedrag van de zonnepanelen.

Heeft u een aanbod ontvangen?

Dan hebben wij al naar uw dak gekeken. Uw dak is in dat geval geschikt voor de minimale hoeveelheid van 4 zonnepanelen. Afhankelijk van uw energieverbruik kijken wij in een Persoonlijk Advies wat voor u het beste aantal panelen is.

De installatie

Wilt u zonnepanelen huren? Laat dit dan vandaag nog weten door u aan te melden via deze website. Wij maken een persoonlijk advies voor u, waarin u leest wat het huren van zonnepanelen voor u betekent en welke besparing dit oplevert. U kunt uiteraard ook mailen naar info@iederzon.nl of bellen naar 088-311 0 311.

De Installatie

De Installatie

Ik doe mee! Ik heb nog een vraag