Aanmelden

Niet zomaar
een zonpartner

Niet zomaar
een zonpartner

Wij zijn Iederzon, aangenaam.

Iederzon is sinds 2017 de vaste zonpartner van Ymere. Wij hebben de opdracht gekregen om 8.500 woningen (en de kantoren van Ymere zelf) te verduurzamen met zonnepanelen. Dat doen we in het hele verzorgingsgebied van Ymere. Op deze manier wordt het voor huurders van huurwoningen ook mogelijk om te profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

 

Iederzon verhuurt de zonnepanelen direct aan de huurders.  U krijgt vervolgens garantie dat u altijd de stroom krijgt die wij van te voren beloven. Bovendien garanderen wij dat u voor de stroom van de zonnepanelen altijd minder betaalt dan de prijs van ‘normale’ stroom van de energieleveranciers. Ymere werkt op deze manier aan verduurzaming én verlaging van de woonlasten van haar huurders, zonder dat het hier zelf geld in hoeft te investeren.

 

Iederzon is opgericht door drie organisaties, te weten: Klomp BV, Patina BV en LENS BV. Klomp en Patina hebben decennia lange ervaring in het dak- en installatiewezen en zijn traditionele co-makers van Ymere. LENS is een specialist op het gebied van het ontwikkelen van slimme zon-PV-oplossingen voor woningcorporatie. Doordat deze drie partijen hun handen ineen geslagen hebben kunt u nu profiteren van 20 jaar gebruik van duurzame energie en voordeel op uw energielasten.

 

Wij hebben inmiddels al voor meer dan 2500 Ymere-woningen zonnepanelen gelegd. De huurders die zonnepanelen huren bij Iederzon hebben onze diensten beoordeeld met een 8,1.

Onze ambitie:
8.500 zonnesystemen

Onze ambitie:
8.500 zonnesystemen