Aanmelden

Klanten geven ons een 8.1

Zonnepanelen voor
bewoners van de
Bouwmeesterbuurt

Zonnepanelen voor
bewoners van de
Bouwmeesterbuurt

Bespaar maandelijks op uw energierekening met zonnepanelen

Ymere is druk bezig met het verduurzamen van de Bouwmeesterbuurt. Zo gaan er binnenkort werkzaamheden plaatsvinden aan uw woning. Dit zorgt ervoor dat uw vaste energielasten omlaag gaan. Wilt u nog meer besparen op uw energielasten? Dat kan met zonnepanelen.

 

Als huurder van Ymere kunt u zonnepanelen huren van Iederzon. Hier betaalt u Iederzon een vast huurbedrag per maand voor. Dit bedrag is lager dan de energieleverancier. Dat is namelijk de belofte van Ymere en Iederzon: u gaat er altijd op vooruit!

 

Natuurlijk hoeft u niet direct te beslissen. De adviseurs van Iederzon staan voor u klaar. Zij maken graag een gratis Persoonlijk Advies voor u. Hierin kunt u zien hoeveel u kunt besparen. Daarna beslist u pas of u mee wilt doen.

Zonnepanelen: zo geregeld!

Zonnepanelen: zo geregeld!

Onze beloftes aan u

Onze beloftes aan u

Onze beloftes vindt u terug in onze overeenkomst. Zo kunt u ons daar aan houden.

  1. De laagste prijs voor uw stroom – Zonnestroom kost gemiddeld minder dan de stroom van uw energieleverancier. Gaan de prijzen van de energieleveranciers omlaag en wordt hun stroom goedkoper dan onze zonnestroom? Dan passen wij onze huurprijs aan.

  2. Gegarandeerde stroomopwek – Leveren de zonnepanelen minder stroom op dan wij u beloofd hebben in de overeenkomst? Dan krijgt u van ons een vergoeding voor de te weinig gekregen zonnestroom. Heeft u meer stroom gekregen? Fantastisch! Deze stroom krijgt u gratis.

  3. Huren zonder gedoe – Na de installatie zorgen wij dat de zonnepanelen goed werken. Is er een storing? Dan lossen wij het voor u op. Heeft u hierdoor tijdelijk geen zonnestroom? Zelfs dan houden wij ons aan uw gegarandeerde stroomopwek.

Zo ervaren mensen uit
uw buurt de zonnepanelen

Zo ervaren mensen uit
uw buurt de zonnepanelen

Jeroen van der Linden

Eengezinswoning - Almere - 6 zonnepanelen

Die zonnepanelen zijn wel iets nieuws en het verhaal dat Iederzon bracht leek wel te mooi om waar te zijn. Er zat geen enkel nadeel aan het nemen van de panelen, dan ga je je toch afvragen of er geen addertjes onder het gras zitten. Daarom heb ik wel een tijdje getwijfeld of ik de stap wel moest nemen.

Die zonnepanelen zijn wel iets nieuws en het verhaal dat Iederzon bracht leek wel te mooi om waar te zijn. Er zat geen enkel nadeel aan het nemen van de panelen, dan ga je je toch afvragen of er geen addertjes onder het gras zitten. Daarom heb ik wel een tijdje getwijfeld of ik de stap wel moest nemen.

 

Je zit sowieso nog wel met wat vragen, bijvoorbeeld dat je een contract afsluit voor twintig jaar, staat dat dan op mijn naam? Wat gebeurt er als ik hier weg ga? Moet ik ze dan meenemen? Dat soort dingen ga je denken. Want ja, er wordt verteld dat er geen kosten zijn verbonden aan het plaatsen van de zonnepanelen. Bij te weinig oplevering wordt er een vergoeding gedaan. En bij te veel oplevering hoef je dat niet in te leveren.

 

Het klonk allemaal wel erg mooi, daarom twijfelde ik in het begin wel. Uiteindelijk heb ik contact met Iederzon opgenomen en al mijn vragen gesteld, het was ook wel prettig om even telefonisch te horen dat wat beloofd werd ook daadwerkelijk waar was. De dame die ik een aantal keer aan de lijn heb gehad was erg vriendelijk, helemaal niet zakelijk maar heel persoonlijk. Zij probeerde niet als een telemarketeer iets te verkopen, erg prettig. Ze had niet direct antwoord op al mijn vragen, maar dan kon ze wel een collega vinden die het wist waardoor uiteindelijk al mijn vragen zijn beantwoord.

 

Zelf zit ik namelijk bovenop mijn gas en energierekening en het is wel de bedoeling dat je hiermee bespaart. Doordat ik al zo’n laag tarief betaalde bespaar ik niet heel veel, maar toch weer 60 euro in het jaar. En daarbij vind ik het ook gewoon cool om zonnepanelen op het dak te hebben! Dan draag je toch je steentje weer bij met duurzame energie. Ik kan bijvoorbeeld geen autorijden dus geen elektrische auto nemen, maar wel op deze manier bijdragen.

 

Het hele proces heeft mij verder ook geen moeite gekost, ik heb alleen de tijd genomen om erover na te denken. Uiteindelijk was het allemaal niet te mooi om waar te zijn en zie ik alleen maar voordelen.

Lees meer Minder

Benieuwd hoeveel u kan besparen?

Benieuwd hoeveel u kan besparen?

Met een Persoonlijk Advies weet u waar u aan toe bent

Een persoonlijk advies is een op maat gemaakt advies. Eerst kijken we naar uw dak: is deze geschikt en hoeveel panelen passen er op en wat wekken ze op? Daarna kijken we naar uw stroomverbruik. Dit samen vormt een advies van ons aan u. Wij vertellen u hoeveel panelen u het best kan huren om de hoogste besparing te krijgen.

 

Als wij het advies hebben gemaakt, bespreken wij dit met u. Dit kan bij u thuis, per telefoon of digitaal. Aan u de keuze. Natuurlijk hoeft u niet meteen te beslissen. We sturen u het advies ook op, zodat u er later nog even naar kan kijken. En in de tussentijd staat Iederzon altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden.