Aanmelden

Actievoorwaarden
Iederzon BurenBonus

Actievoorwaarden
Iederzon BurenBonus

  • Wij keren de Iederzon BurenBonus alleen uit wanneer het project uitgevoerd wordt en uw woning én die van uw buren wordt aangesloten op zonnepanelen.
  • Het bedrag van de Iederzon BurenBonus storten wij drie maanden na oplevering op uw rekening. Wij storten uw bonus op uw rekening nadat de installatie van de zonnepanelen op de woningen is afgerond en wij het huurbedrag drie maanden succesvol hebben kunnen afschrijven. Dit geldt voor u en de buur van wie u de referentiecode gebruikt of aan wie u de referentiecode heeft gegeven.
  • De bonus wordt alleen uitbetaald als de referentiecode wordt ingevuld bij ondertekenen van de Huurovereenkomst met Iederzon. De referentiecode moet naast de handtekening op de Huurovereenkomst gezet worden in het daarvoor bedoelde veld. Of als de referentiecode binnen 2 dagen na digitale ondertekening van de Huurovereenkomst telefonisch wordt doorgegeven aan Iederzon. Dit kan door te bellen naar 020 – 723 92 93.
  • Woont u in een appartementencomplex? Er is vaak beperkt plek op het dak van een woongebouw, dus we kunnen niet garanderen dat wij iedereen kunnen aansluiten op zonnepanelen. Indien er te veel aanmeldingen zijn, kijken wij naar de datum van inschrijving. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Mochten wij uw woning toch niet kunnen aansluiten op zonnepanelen, dan brengen we u hier uiteraard van op de hoogte. De Iederzon BurenBonus wordt alleen uitgekeerd aan en voor bewoners wiens woning daadwerkelijk worden aangesloten op zonnepanelen.
  • De Iederzon BurenBonus geldt tot en met de uiterste inschrijfdatum. Deze datum staat in de brief die u van Ymere heeft gekregen. Indien wij uw overeenkomst met de referentiecode van u (of die van de buur die u heeft aangedragen) niet op de uiterste inschrijfdatum binnen hebben, kunnen wij de bonus niet uitkeren. Wij sturen u een bevestiging wanneer wij uw overeenkomst hebben ontvangen.
  • De Iederzon BurenBonus is niet geldig in combinatie met andere acties. Hieronder vallen ook acties van derde partijen.