Aanmelden

Meld u aan voor
een online informatiesessie

Meld u aan voor
een online informatiesessie

  • Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over het aanbod dat u heeft ontvangen. Hoe werken zonnepanelen? Hoeveel panelen kiest u?

    Wij beantwoorden uw vragen normaalgesproken graag persoonlijk door bij u langs te komen. Door de coronamaatregelen gaat dit helaas niet. Daarom nodigen wij u uit om aan te sluiten bij een van de online informatiesessies. Wij zullen een korte toelichting geven op het aanbod en daarna is er genoeg tijd om uw vragen te stellen.

    Vul de onderstaande gegevens in om u aan te melden. (Wij gebruiken uw e-mailadres om u een uitnodiging te sturen voor de online informatiesessie.)
  • In de brief die u van ons ontvangen heeft wordt een datum, of meerdere datums, genoemd waarop u kunt deelnemen aan ons webinar. Geef hieronder aan of u uw huis huurt, of dat u eigenaar bent van uw huis. Schikt de datum niet die in de brief genoemd staat? Dan kunt u een persoonlijke afspraak maken. Na het invullen van dit formulier nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.
  • Heeft u specifieke vragen waar wij rekening mee kunnen houden?