Aanmelden

De Winteractie
van Iederzon

De Winteractie
van Iederzon

Start dit jaar nog met besparen op uw energierekening!

Met zonnepanelen wekt u uw eigen stroom op en bespaart u gegarandeerd iedere maand op uw energierekening. Een aantal van uw buren hebben al besloten om zonnepanelen te huren via Iederzon. Om het aanbod nog aantrekkelijker te maken, hebben wij een winteractie opgezet. Als u nu besluit mee te doen aan het zonnepanelenproject, storten wij eenmalig €100,- op uw rekening! De actievoorwaarden vindt u onderaan deze pagina.

 

Heeft u nog vragen of twijfels?

Meld u aan voor een van onze online informatiesessies! Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over het huren van zonnepanelen en wat dit voor u betekent. Normaal gesproken komen wij graag bij u langs om het aanbod uit te leggen. Door de coronamaatregelen kunnen wij helaas niet langskomen. Graag nodigen wij u daarom uit voor een online informatiesessie. Hierin bespreken wij het aanbod met u en beantwoorden wij al uw vragen.

U kunt zelf kiezen voor welk moment u zich wilt aanmelden. Komen de ingeplande informatiesessies niet goed voor u uit? Dan kunt u ervoor kiezen om een persoonlijke afspraak in te plannen met een van onze adviseurs.

 

 

Actievoorwaarden Winteractie

  • U kunt gebruik maken van deze winteractie als u het contract voor zonnepanelen vóór de opgegeven einddatum ondertekent.
  • Wij maken het bedrag van € 100 één jaar na de installatie na u over. Wel kunt u direct uw energierekening verlagen. U begint dus vanaf dag 1 met besparen.
  • Wij storten het bedrag op uw rekening wanneer wij het huurbedrag het hele jaar succesvol hebben kunnen afschrijven.

De actie geldt onder voorwaarde dat het zonnepanelenproject uitgevoerd wordt. Hiervoor is een minimaal aantal deelnemers in uw woongebouw nodig. Iederzon behoudt zich het recht om de installatie (en daarmee de actie) te annuleren, bijvoorbeeld wanneer het project niet rendabel uit is te voeren door te weinig aanmeldingen.

Heeft u zich al aangemeld voor het zonnepanelenproject? Dan doet u automatisch mee met de winteractie.