Aanmelden

Iederzon BurenBonus:
verdien geld met uw buren

Iederzon BurenBonus:
verdien geld met uw buren

Help uw buren aan zonnepanelen en verdien beiden geld!

Gaat u zonnepanelen huren van Iederzon? Dan bespaart u binnenkort geld dankzij de zon. Maar wist u dat u ook geld kunt verdíenen met Iederzon? Als u uw buren ook helpt aan zonnepanelen, dan krijgt u beiden een leuke bonus: de Iederzon BurenBonus.

Zolang de inschrijving open is, kunt u geld verdienen. Voor elke buur die u aandraagt, verdient u €50. Ook de buren die uw BurenBonus-code gebruiken krijgen €50. Win-win dus! Hoe meer buren u aandraagt, hoe hoger uw BurenBonus wordt:

Doet u al mee aan het zonnepanelenproject? Dan krijgt u een unieke referentiecode. Deel deze met uw buren en zorg dat ze deze invullen op hun overeenkomst. Zo maakt u beiden automatisch gebruik van de BurenBonus.

Doet u nog niet mee met het zonnepanelenproject? Ga dan vooral eens in gesprek met uw buren die al meedoen. Zo kunt u ook gebruikmaken van de actie wanneer u besluit mee te doen.

 

Let op: Aan de Iederzon BurenBonus zijn voorwaarden verbonden. U kunt deze hieronder vinden. Ook vindt u veelgestelde vragen in de FAQ.